ΧΡΗΣΙΜΑ

 

Κανονισμός λειτουργίας

Για την υπεύθυνη και άμεση αντιμετώπιση των παράπονων και παρατηρήσεων σας παρακαλούμε, να αναφέρεστε στη ρεσεψιόν και μόνο.

 Οι θέσεις του κάμπινγκ είναι αριθμημένες. Αν θελήσετε να αλλάξετε θέση, ρωτήστε πρώτα τη ρεσεψιόν . 
Για να τοποθετήσετε δεύτερη σκηνή ή να πάρετε ρεύμα και γενικά πριν από κάθε αλλαγή της αρχικής κατάστασης, που γνωρίζει η ρεσεψιόν, πρώτα ρωτήστε.

 Για κάθε αυξομείωση στον αριθμό των ατόμων που είναι δηλωμένα στο λογαριασμό σας, ενημερώστε τη ρεσεψιόν και βεβαιωθείτε ότι καταχωρήθηκε η μεταβολή.

 Επισκέψεις επιτρέπονται μόνο κατόπιν άδειας και ύστερα από την παράδοση της Αστυνομικής ταυτότητας ή του Διαβατηρίου. Η παραμονή στο χώρο της κατασκήνωσης μέχρι έξι(6) ώρες χρεώνεται με τιμή διημέρευσης και μετά τις έξι (6)ώρες και μέχρι είκοσι τέσσερις(24) ώρες με τιμή διανυκτέρευσης.

 Κενό κατασκηνωτικό μέσο σε θέση, έχει ως ελάχιστο κόστος, την τιμή χρέωσης του κατασκηνωτικού μέσου συν την τιμή χρέωσης δύο ενηλίκων.

 Για τα τροχοφόρα το μέγιστο όριο ταχύτητας στους χώρους του κάμπινγκ είναι 5 χλμ./ώρα. 
Δεν επιτρέπεται ξανά η είσοδος στο κάμπινγκ σε οδηγό, που κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα. 
Επιπλέον ο φύλακας του κάμπινγκ, έχει δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο σε οδηγό, που κατά την εκτίμηση του, έχει καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

 Το αυτοκίνητο παρκάρεται υποχρεωτικά μέσα στα όρια της θέσης του κατασκηνωτή. 
Σε κάθε περίπτωση, σκηνή/κατάλυμα επιτρέπεται μόνο ένα μεταφορικό μέσο.
Το παρκάρισμα σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του κάμπινγκ χρεώνεται με το κόστος της θέσης, δηλ. με μία σκηνή και δύο άτομα.

 Η χρήση του αυτοκινήτου επιτρέπεται μόνο κατά την είσοδο και την έξοδο από το κάμπινγκ και ποτέ για εσωτερικές μετακινήσεις.

 Η είσοδος-έξοδος των αυτοκινήτων επιτρέπεται από τις 7.00’ έως τις 24.00’. Εάν επιστρέψετε μετά τις 24.00 θα παρκάρετε έξω από τα όρια του κάμπινγκ και θα εισέλθετε πεζοί.

 Σεβαστείτε τις ώρες κοινής ησυχίας 24.00’ έως 7.00’ και 15.00’ έως 17.00’. Αλλά και κατά τις
υπόλοιπες ώρες, προσέξτε τους θορύβους που προκαλείτε.

 Επιτρέπεται η παραμονή κατοικίδιων στο χώρο της κατασκήνωσης  μόνο με συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
Επιβάλλεται να μην είναι επιθετικά ή ενοχλητικά, να μην περιφέρονται χωρίς λουρί και συνοδό και να υπάρχει πρόνοια για τα περιττώματα τους.
Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ  να εισέρχονται στην  θάλασσα (σύμφωνα με τον κανονισμό του Λιμενικού Σώματος) και στους χώρους εστίασης. 
Τις ώρες κοινής ησυχίας πρέπει να φορούν φίμωτρο.(Σε περίπτωση, που ο σκύλος ενοχλεί θα απομακρύνεται αμέσως.)

Η χρέωση τους αναγράφεται στον επίσημο τιμοκατάλογο μας, εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Τ.

Θα πρέπει να έχετε μαζί σας το Βιβλιάριο Υγείας τους, όπως και αντίγραφο αυτού, το οποίο πρέπει να το παραδώσετε στη ρεσεψιόν κατά την άφιξή σας.

 H Εταιρία προσφέρει διαμονή στη φύση και δεν ευθύνεται εκτός των άλλων, για οποιαδήποτε ατυχήματα και βλαπτικές συνέπειες που προέρχονται από τις δραστηριότητες, την πανίδα και χλωρίδα (έντομα, ζώα, φυτά κλπ.) απρόβλεπτα γεγονότα, φυσικά φαινόμενα, τυχαία περιστατικά ή τη μη τήρηση του κανονισμού λειτουργίας.

 Ουδεμία ευθύνη φέρει η διεύθυνση του κάμπινγκ σε περίπτωση κλοπής -φθοράς κατασκηνωτικών μέσων και εξοπλισμού κάμπινγκ. Η τοποθέτηση πολύτιμων αντικειμένων εντός των κατασκηνωτικών μέσων, γίνεται με ευθύνη των ιδιοκτητών τους.

 Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές, που προκαλούνται από καιρικά φαινόμενα, πυρκαγιές, θεομηνίες ή τρομοκρατικές ενέργειες.

 Για την εύρυθμη λειτουργία, την ασφάλεια των κατασκηνωτών και την συνολική αισθητική εικόνα της κατασκήνωσης, απαγορεύεται αυστηρώς η οποιαδήποτε επέμβαση-προσθήκη τόσο επί του χώρου κατασκήνωσης, όσο και επί του κατασκηνωτικού μέσου, πέραν του τροχόσπιτου, τροχοσκηνής και μίας ομπρέλας.

 Απαγορεύεται αυστηρά το άναμμα φωτιάς σε όλο το κάμπινγκ και στην παραλία. Απαγορεύεται η χρήση ηχοσυστημάτων.

 Δεν επιτρέπεται η σύνδεση με δίκτυα υδροδοτικά και αποχετευτικά. Η εκκένωση χημικών τουαλετών γίνεται μόνο, στους ειδικά για τη χρήση αυτή, βιολογικούς χώρους.

 Απαγορεύεται να πλύνετε πιάτα, ρούχα ή αυτοκίνητα στις βρύσες, που υπάρχουν σε διάφορα σημεία του κάμπινγκ για το πότισμα των δέντρων. Οι σαπουνάδες και τα στάσιμα νερά καταστρέφουν τα δέντρα .

 Για βλάβες ηλεκτρικών συσκευών, από την τροφοδότηση ηλεκτρικού ρεύματος υπεύθυνη είναι η Δ.Ε.Η. και βαρύνεται αποκλειστικά.

 Απαγορεύεται ρητά η χρήση ηλεκτρικών συσκευών υψηλής κατανάλωσης, όπως ενδεικτικά αναφέρουμε, ηλεκτρικές κουζίνες, ηλεκτρικοί φούρνοι, πλυντήρια, aircondition κλπ. και γενικά ενεργοβόρων συσκευών πέρα των 6 Ampere, που παρέχει η ασφάλεια.

 Επιτρέπεται η χρήση ηλεκτρικών συσκευών πάνω από 6 Ampere, που παρέχει η ασφάλεια, μόνο κατόπιν συνεννόησης με τη ρεσεψιόν και τον εξουσιοδοτημένο από την επιχείρηση ηλεκτρολόγο.

 Τα κιτία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος τα χειρίζεται αποκλειστικά το προσωπικό της επιχείρησης για λόγους ασφαλείας.

 Παιδιά ηλικίας μικρότερης των 14 ετών μπορούν να κάνουν χρήση των διαφόρων παροχών, καθώς επίσης και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες, που γίνονται στα ΘΑΛΑΤΤΟΠΑΙΔΑ KID'S FUN CLUB, μόνο υπό την εποπτεία και ευθύνη των κηδεμόνων τους.

 Απαγορεύεται η στάθμευση, εντός του χώρου της κατασκήνωσης, για βάρκες, φουσκωτά και καύσιμα για τις μηχανές.

 Εξοφλήσεις λογαριασμών γίνονται από τις 8.00’-21.00’. 
Κατά τη μέρα της αναχώρησής σας, παραδίδετε τη θέση ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα έως τις 12.00πμ. 

Το camping διατηρεί το δικαίωμα μετά τις 12:00 (ώρα αναχώρησης) να εισέλθει στο κατάλυμα ή στην απομάκρυνση της σκηνής από το χώρο.

 Η διεύθυνση έχει το δικαίωμα της απομάκρυνσης, χωρίς δεύτερη προειδοποίηση ,στους κατασκηνωτές ή επισκέπτες που δεν θα σεβαστούν τους κανόνες λειτουργίας της μονάδας, όπως και για οποιαδήποτε παράβαση και ζημιά που προκλήθηκε με δική τους υπαιτιότητα σε εγκαταστάσεις ή συσκευές της κατασκήνωσης, το δικαίωμα ανάλογου προστίμου και αποζημίωσης.

 Στο Τhalatta Κalamitsi Village Camp υπάρχουν 4 κατηγορίες καταλυμάτων διαφόρων μοντέλων(τύπων) ανά κατηγορία καταλύματος :

 1. Τροχοβίλες (4 ατόμων)
  Τροχοβίλες (6 ατόμων)

 2. Ξύλινες Τροχοσκηνές θέση Α
  Ξύλινες Τροχοσκηνές θέση Β

 3. Τροχόσπιτα παραλίας 4 ατόμων
  Τροχόσπιτα παραλίας 4-5 ατόμων Θέση Α
  Τροχόσπιτα παραλίας 4-5 ατόμων Θέση Β
  Τροχόσπιτα απλά

 4. Σκηνές Luxury 4 ατόμων
  Σκηνές απλές 4 ατόμων

 Οι διαφορές ανά κατηγορία καταλύματος αφορούν, την διαρρύθμιση και τα χρώματα κουρτινών και επίπλων.

 Απαγορεύεται η λειτουργία του κλιματιστικού κατά την διάρκεια απουσίας σας από το κατάλυμα.

 Μην αφήνετε σε λειτουργία ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και αερίου ενώ απουσιάζετε από το κατάλυμα.

 Δεν επιτρέπεται η μεταφορά εξοπλισμού εκτός του καταλύματος.

 Για τυχόν απώλειες ή καταστροφές, υπάρχει η ανάλογη χρέωση.

'Ώρα άφιξης (ενοικιαζόμενα καταλύματα): μετά τις 16:00’
'Ώρα άφιξης (κατασκηνωτικά μέσα πελατών): μετά τις 12:00’

Ώρα αναχώρησης: έως τις 12:00’

** Όροι κράτησης & πολιτική ακυρώσεων

*****Αρχικά, συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας κράτησης
*****Η φόρμα κράτησης αποτελεί αίτημα για κράτηση και δεν δεσμεύει τον πελάτη ή το κάμπινγκ
*****Αφού γίνει επιβεβαίωση, της διαθεσιμότητας από την υποδοχή, για το διάστημα που επιθυμείτε και κατατεθεί το 25% της συνολικής σας παραγγελίας, η κράτηση σας ισχύει.

◊ Κράτηση κάνετε επιλέγοντας, κατηγορία καταλύματος και όχι συγκεκριμένο μοντέλο (τύπο) ή τοποθεσία.

◊ Κράτηση για δικό σας τροχόσπιτο-σκηνή-αυτοκινούμενο δε γίνεται σε συγκεκριμένη θέση.

 Κρατήσεις σε ενοικιαζόμενα καταλύματα για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, γίνονται για διάστημα μεγαλύτερο των 8 διανυκτερεύσεων. 
Οι πελάτες, που επιθυμούν λιγότερες διανυκτερεύσεις εξυπηρετούνται βάσει της διαθεσιμότητας σε μικρότερα διαστήματα.
Για τους μήνες Μάιο και Σεπτέμβριο δεν υπάρχει ελάχιστο διανυκτερεύσεων.

 Κρατήσεις θέσεων (για σκηνή-τροχόσπιτο-αυτοκινούμενο των κατασκηνωτών) μπορούν να γίνονται για τουλάχιστον 5 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις για το διάστημα 20.07 έως 20.08. Οι πελάτες, που επιθυμούν μικρότερη παραμονή, μέσα στο παραπάνω διάστημα, εξυπηρετούνται βάσει της διαθεσιμότητας σε μικρότερα διαστήματα.

*****Σε περίπτωση ακύρωσης από τον πελάτη – εφόσον αυτή γίνει 21 ημέρες πριν από την συμφωνημένη άφιξη – το κάμπινγκ υποχρεούται να επιστρέψει ολόκληρη την προκαταβολή, ενώ αν η ακύρωση γίνει σε λιγότερες από 21 ημέρες, ο πελάτης οφείλει το μισό του συνολικού ποσού της παραγγελίας που ακύρωσε.

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει κράτηση, γίνεται ακύρωση ολόκληρης της κράτησης και όχι τμήμα αυτής.

*****Σε περίπτωση που ο πελάτης μετά την άφιξη του στο κάμπινγκ, επιθυμεί να περιορίσει τη διάρκεια διαμονής του, επιβαρύνεται με το 50% της συνολικής χρέωσης των διανυκτερεύσεων που ακυρώνει.

*****Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί, κατά την διάρκεια της παραμονής του στο κάμπινγκ, να παρατείνει την διαμονή του, η εταιρία δεν μπορεί να του εγγυηθεί την παράταση της διαμονής.

(Κανονισμός σχέσεων ξενοδόχων-πελατών (άρθρο 8 του Ν.1652/30-10-86 ΦΕΚ167Α))

 

◊ ◊ ◊ Η τήρηση του κανονισμού είναι απαραίτητη για την μικρή μας κοινωνία. Η μη τήρηση επισύρει την αρχαία ποινή του εξοστρακισμού...πίσω