ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Στο Thalatta Kalamitsi Village Camp μπορείτε να γεμίσετε τη μέρα σας με ποικίλες δραστηριότητες: από χαλάρωση και διάβασμα στην πισίνα ή στην παραλία, παιχνίδια και σπορ στη θάλασσα, τένις, βόλεϊ μέχρι και βόλτες στο δάσος, όπου μπορείτε να χαρείτε τη φύση στην καλύτερη έκφρασή της.

Άρτια οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, beach volley, γήπεδο τένιςθαλάσσια σπορ, πισίνα, βρίσκονται καθημερινά στη διάθεση όλων των παραθεριστών.

Θαλάσσια μέσα αναψυχής

Θαλάσσια και extreme sports,ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών ,κανό και jet ski με οθόνη περιήγησης βυθού, διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον των κατασκηνωτών και το δείκτη κεφιού και εκτόνωσης σταθερά στην κορυφή.

περισσότερα
Ποδηλασία

Απολαύστε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο τις ομορφιές της γύρω περιοχής!

περισσότερα
Πεζοπορία

Απολαύστε διαδρομές μέσα στο πράσινο και τη δροσιά του δάσους με θέα τη θάλασσα.

περισσότερα
Aqua Zumba

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19 ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ  Η πρόταση του Thalatta Kalamitsi Village Camp σας βάζει στην πισίνα και σας προσκαλεί σε party.

περισσότερα
Yoga

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19 ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ  Αναζωογονηθείτε σωματικά και πνευματικά μέσα από ένα μοναδικό συνδυασμό μαθημάτων Yoga με την υπέροχη θέα της θάλασσας.

περισσότερα
Pilates

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19 ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ  Στο Thalatta Kalamitsi Village Camp θα ενδυναμώσετε και θα κρατήσετε το σώμα σας σε άριστη φυσική κατάσταση, και κατά την διάρκεια των διακοπών σας με pilates .

περισσότερα
Κυκλικές Προπονήσεις

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19 ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ  Γυμναστείτε μέσα στην φύση!

περισσότερα
Χορός Latin

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19 ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ   Λικνιστείτε, εκφραστείτε και διασκεδάστε  μέσα σε ρυθμούς Latin!

περισσότερα
Beach Volley

Οι παρέες μαζεύονται το απόγευμα στην παραλία για τα παιχνίδια! Ο αναταγωνισμός είναι έντονος, αλλά και η ευχαρίστηση μεγάλη!

περισσότερα