ΧΡΗΣΙΜΑ

 

Ασφάλεια συναλλαγών

To Thalatta Kalamitsi Village Camp αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Ασφαλές περιβάλλον λειτουργίας

Ο δικτυακός τόπος του Thalatta Kalamitsi Village Camp  λειτουργεί σε ασφαλές περιβάλλον HTTPS με την χρήση του Comodo positive SSL

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Thalatta Kalamitsi Village Camp δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard.
  • Η παραγγελίες ολοκληρώνονται στο site, ενώ η συναλλαγή με πιστωτική κάρτα γίνεται στο ασφαλές περιβάλλον του site της ALPHA BANK. 
  • Οι παραγγελίες διαβιβάζονται στην τράπεζα ALPHA BANK και η συναλλαγή – χρήση της πιστωτικής κάρτας γίνεται στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της ALPHA BANK. Εκεί θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
  • Το Thalatta Kalamitsi Village Camp  δεν κρατάει αριθμούς πιστωτικών καρτών.  Η οποιαδήποτε συναλλαγή με πιστωτική κάρτα γίνεται με την ALPHA BANK και όχι με το Thalatta Kalamitsi Village Camp 
  • Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείται πρέπει να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.
πίσω