ΧΡΗΣΙΜΑ

 

Κανονισμός λειτουργίας

 Αγαπητοί κατασκηνωτές σας καλωσορίζουμε!

Για την υπεύθυνη και άμεση αντιμετώπιση των παράπονων και παρατηρήσεων σας παρακαλούμε, να αναφέρεστε στη ρεσεψιόν και μόνο.

Η είσοδος και η παραμονή στο Κάμπινγκ σημαίνει την αυτόματη αποδοχή των παρακάτω όρων :

ΑΦΙΞΕΙΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Κατά την άφιξή τους στην υποδοχή, όλοι οι επισκέπτες συμπληρώνουν και υπογράφουν υποχρεωτικά το Δελτίο Άφιξης με τα  στοιχεία τους και τα στοιχεία  των συνοδών τους και παραδίδουν την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους προς επιβεβαίωση των στοιχείων τους.  Υπογράφουν για την αποδοχή των όρων του κανονισμού του Κάμπινγκ και για τη συναίνεσή τους σχετικά με τη χρήση των προσωπικών δεδομένων (GDPR) από την επιχείρηση. Κατόπιν, παραλαμβάνουν τα απαραίτητα έγγραφα: κάρτα οχήματος, αυτοκόλλητο κατασκηνωτικού μέσου ή κλειδί,  καθώς και την κάρτα πεζών που τους επιτρέπει την είσοδό τους και τις μετακινήσεις τους στο χώρο του Κάμπινγκ.

Οι κατασκηνωτές είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν την κάρτα πεζών όταν αυτό ζητείται από υπαλλήλους του Κάμπινγκ.

Ώρα άφιξης (ενοικιαζόμενα καταλύματα): μετά τις 16:00’
Ώρα αναχώρησης: έως τις 11:00’

Ώρα άφιξης (κατασκηνωτικά μέσα πελατών): μετά τις 13:00’
Ώρα αναχώρησης: έως τις 11:00’

Κατά τη μέρα της αναχώρησής σας, παραδίδετε τη θέση ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα έως τις 11.00πμ

Το κάμπινγκ διατηρεί το δικαίωμα μετά τις 12:00’ (ώρα αναχώρησης) να εισέλθει στο κατάλυμα ή να απομακρύνει τη σκηνή από το χώρο.

Ώρες λειτουργίας της ρεσεψιόν 7:00’ – 24:00’
Θυρωρός υποδοχής : 24:00’ – 7:00’

Εξοφλήσεις λογαριασμών γίνονται από τις 8.00’-22.00’

Ώρες ανοίγματος της πύλης για την είσοδο-έξοδο των οχημάτων: 7.00’ -  24.00’
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αναχωρήσετε πριν από το άνοιγμα της πύλης, ενημερώστε την ρεσεψιόν από την προηγούμενη ημέρα και φροντίστε να έχετε ρυθμίσει οποιαδήποτε εκκρεμότητα.  Το όχημά σας θα πρέπει να παραμείνει εκτός του κάμπινγκ για την τελευταία αυτή διανυκτέρευση.

Παρακαλούμε κατά την αναχώρηση αφήστε τον χώρο καθαρό, καθώς μετά από εσάς θα  φιλοξενηθούν στον ίδιο χώρο κι άλλοι κατασκηνωτές. 

 

ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ

Οι θέσεις του κάμπινγκ είναι αριθμημένες. Αν θελήσετε να αλλάξετε θέση, ρωτήστε πρώτα τη ρεσεψιόν .

Για να τοποθετήσετε δεύτερη σκηνή ή να πάρετε ρεύμα και γενικά πριν από κάθε αλλαγή της αρχικής κατάστασης που γνωρίζει η ρεσεψιόν, πρώτα ρωτήστε.

Για κάθε αυξομείωση στον αριθμό των ατόμων που είναι δηλωμένα στο λογαριασμό σας, ενημερώστε άμεσα τη ρεσεψιόν και βεβαιωθείτε ότι καταχωρήθηκε η μεταβολή.

Κενό κατασκηνωτικό μέσο σε θέση, έχει ως ελάχιστο κόστος για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο & Σεπτέμβριο, την τιμή χρέωσης του κατασκηνωτικού μέσου συν την τιμή χρέωσης δύο ενηλίκων. Για τους μήνες Ιούλιο & Αύγουστο, την τιμή χρέωσης του κατασκηνωτικού μέσου συν την τιμή χρέωσης τριών ενηλίκων

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει θέση σε κατασκηνωτικό μέσο εφόσον υφίσταται ειδικός λόγος.


ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Στο Τhalatta Κalamitsi Village Camp υπάρχουν 11 κατηγορίες καταλυμάτων διαφόρων μοντέλων(τύπων) ανά κατηγορία καταλύματος :
1. Τροχοβίλες (4 ατόμων)    2. Τροχοβίλες (6 ατόμων)
3. Τροχοβίλα ΑΜΕΑ 4.Ξύλινοι Οικίσκοι θέσης Α & Β   
5. Τροχόσπιτα παραλίας 4 ατόμων  6. Τροχόσπιτα παραλίας 4-5 ατόμων Α & Β σειρά
7.
Τροχόσπιτα 4ατ  8.Τροχόσπιτα απλά 
9. Σκηνές Luxury    10. Σκηνές Glamping    11. Σκηνές απλές

Οι διαφορές ανά κατηγορία καταλύματος αφορούν, την διαρρύθμιση και τα χρώματα κουρτινών και επίπλων.

Απαγορεύεται η λειτουργία του κλιματιστικού κατά την διάρκεια απουσίας σας από το κατάλυμα.

Μην αφήνετε σε λειτουργία ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και αερίου ενώ απουσιάζετε από το κατάλυμα.

Δεν επιτρέπεται η μεταφορά εξοπλισμού εκτός του καταλύματος.

Για τυχόν απώλειες ή καταστροφές του εξοπλισμού των καταλυμάτων, υπάρχει η ανάλογη χρέωση.


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Επισκέψεις επιτρέπονται μόνο κατόπιν άδειας και ύστερα από την παράδοση της Αστυνομικής ταυτότητας ή του Διαβατηρίου στην ρεσεψιόν, αφού πρώτα καταβάλουν την αντίστοιχη αξία εισόδου και χρήσης των κοινόχρηστων εγκαταστάσεων ανεξαρτήτως συγγενικής σχέσης και χρόνου παραμονής. 
Παραμονή μέχρι έξι(6) ώρες χρεώνεται με τιμή διημέρευσης και μετά τις έξι (6)ώρες και μέχρι είκοσι τέσσερις(24) ώρες με τιμή διανυκτέρευσης.

Οι επισκέπτες απαγορεύεται να εισέρχονται στο κάμπινγκ με το αυτοκίνητό τους για οποιονδήποτε λόγο.

Επισκέψεις επιτρέπονται μόνο μεταξύ 8:00’ με 24:00’.

Επισκέπτες, που θα διανυκτερεύσουν στην θέση ή στο κατάλυμά σας, πρέπει να δηλώνονται (με την ταυτότητά τους) στην υποδοχή, κατά την άφιξή τους και να ξε-δηλώνονται κατά την αναχώρησή τους. Για τους φιλοξενούμενους, ισχύουν οι χρεώσεις βάσει του τιμοκαταλόγου.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί επισκέπτης ή φιλοξενούμενος σε θέση/κατάλυμα κατασκηνωτή χωρίς να έχει δηλώσει την επίσκεψή του στην υποδοχή, η Διεύθυνση έχει δικαίωμα να απομακρύνει τον κατασκηνωτή και τον επισκέπτη από το κάμπινγκ.


ΟΧΗΜΑΤΑ

Για τα τροχοφόρα το μέγιστο όριο ταχύτητας στους χώρους του κάμπινγκ είναι 5 χλμ./ώρα.
Δεν επιτρέπεται ξανά η είσοδος στο κάμπινγκ σε οδηγό, που κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα.
Επιπλέον ο φύλακας του κάμπινγκ, έχει δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο σε οδηγό, που κατά την εκτίμηση του, έχει καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

◊ Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε θορυβώδη αυτοκίνητα/μοτοσυκλετες.

Ανά θέση/κατάλυμα επιτρέπεται μόνο ένα μεταφορικό μέσο.

Το αυτοκίνητο παρκάρεται υποχρεωτικά μέσα στα όρια της θέσης του κατασκηνωτή.
Το παρκάρισμα σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του κάμπινγκ χρεώνεται με το κόστος της θέσης, δηλ. με μία σκηνή και δύο άτομα.

Η χρήση του αυτοκινήτου επιτρέπεται μόνο κατά την είσοδο και την έξοδο από το κάμπινγκ και ποτέ για εσωτερικές μετακινήσεις.

Η είσοδος-έξοδος των αυτοκινήτων επιτρέπεται από της 7.00’ έως της 24.00’. Εάν επιστρέψετε μετά τις 24.00 θα παρκάρετε έξω από τα όρια του κάμπινγκ και θα εισέλθετε πεζοί.

Απαγορεύεται η στάθμευση, εντός του χώρου της κατασκήνωσης, για βάρκες, φουσκωτά καθώς και η αποθήκευση καυσίμων.

 

ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ

Σεβαστείτε τις ώρες κοινής ησυχίας 24.00’ - 7.00’ και 15.00’ - 17.00’. Αλλά και κατά τις
υπόλοιπες ώρες, προσέξτε τους θορύβους που προκαλείτε.

Απαγορεύεται η χρήση ηχοσυστημάτων.

◊ Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε θορυβώδη αυτοκίνητα/μοτοσυκλετες.

Οι γονείς οφείλουν να φροντίζουν ώστε τα παιδιά τους να συμμορφώνονται στον κανονισμό λειτουργίας του κάμπινγκ και να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους κατασκηνωτές.

Οι αθλοπαιδίες επιτρέπονται μόνο στους ενδεικνυόμενους χώρους & µόνο σε συγκεκριμένες ώρες, μεταξύ 08.00’-15.00’ και 17.00’-22.00’.

 ◊ Η παιδική χαρά ανοίγει στης 8:00’ το πρωί και κλείνει στης 24:00’ τα μεσάνυχτα.
 Απαγορεύεται η χρήση της στις ώρες κοινής ησυχίας.

 

ΠΟΔΗΛΑΤΑ

  Για τα ποδήλατα/σκούτερ/πατίνια κλπ. το μέγιστο όριο ταχύτητας στους χώρους του κάμπινγκ είναι 5 χλμ./ώρα.

 Η κίνηση στο κάμπινγκ, µε ποδήλατα από ανηλίκους, γίνεται µε ευθύνη των γονιών τους.

Τα ποδήλατα υποχρεωτικά πρέπει να φέρουν φώτα κίνησης μπροστά και πίσω.

Απαγορεύεται η κίνηση των ποδηλάτων εντός των κοινόχρηστων συγκροτημάτων, καθώς και στους διαδρόμους πεζών, στην πλατεία του κάμπινγκ και στις αυλές των χώρων εστίασης. Υπάρχουν ειδικά σημεία στάθμευσης των ποδηλάτων κοντά στους χώρους αυτούς.

 

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Επιτρέπεται η παραμονή των κατοικίδιων στο χώρο της κατασκήνωσης μόνο με συγκεκριμένες προϋποθέσεις:
- Απαγορεύεται να περιφέρονται ελεύθερα, χωρίς λουρί & συνοδό, εντός του κάμπινγκ και ιδιαίτερα στον παραλιακό χώρο.
- Επιβάλλεται να μην είναι επιθετικά ή ενοχλητικά.
- Οι ιδιοκτήτες πρέπει να μεριμνούν ανάλογα ώστε η φυσική ανάγκη των κατοικίδιων να γίνεται εκτός του περιφραγμένου χώρου του κάμπινγκ και μετά από τουλάχιστον 15 μέτρα και να υπάρχει πρόνοια για τα περιττώματα τους.
- Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ  να εισέρχονται στην  θάλασσα (σύμφωνα με τον κανονισμό του Λιμενικού Σώματος) και στους χώρους εστίασης.
-Τις ώρες κοινής ησυχίας πρέπει να φορούν φίμωτρο.
- Σε περίπτωση που το κατοικίδιο ενοχλεί, συνίσταται στον ιδιοκτήτη του να το απομακρύνει από τον χώρο του κάμπινγκ.

◊ Στα ενοικιαζόμενα καταλύματα, τα κατοικίδια μπορούν να παραμείνουν μόνο μέσα σε κλειστό κρεβάτι/τσάντα μεταφοράς ή στο μπαλκόνι.

◊ Απαγορεύεται αυστηρά να τα αφήνετε πάνω στα κρεβάτια ή καναπέδες και γενικά  θα πρέπει να φροντίζετε για την μη πρόκληση ζημιών στην επίπλωση.

Η χρέωση των κατοικίδιων αναγράφεται στον επίσημο τιμοκατάλογο μας.

Θα πρέπει να έχετε μαζί σας το Βιβλιάριο Υγείας τους, όπως και αντίγραφο αυτού, το οποίο πρέπει να το παραδώσετε στη ρεσεψιόν κατά την άφιξή σας.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 H Εταιρία προσφέρει διαμονή στη φύση και δεν ευθύνεται εκτός των άλλων, για οποιαδήποτε ατυχήματα και βλαπτικές συνέπειες που προέρχονται από τις δραστηριότητες, την πανίδα και χλωρίδα (έντομα, ζώα, φυτά κλπ.) απρόβλεπτα γεγονότα, φυσικά φαινόμενα, τυχαία περιστατικά ή τη μη τήρηση του κανονισμού λειτουργίας.

 Ουδεμία ευθύνη φέρει η διεύθυνση του κάμπινγκ σε περίπτωση κλοπής -φθοράς κατασκηνωτικών μέσων και εξοπλισμού κάμπινγκ. Η τοποθέτηση πολύτιμων αντικειμένων εντός των κατασκηνωτικών μέσων, γίνεται με ευθύνη των ιδιοκτητών τους.

 Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές, που προκαλούνται από καιρικά φαινόμενα, πυρκαγιές, θεομηνίες ή τρομοκρατικές ενέργειες.

 Για την εύρυθμη λειτουργία, την ασφάλεια των κατασκηνωτών και την συνολική αισθητική εικόνα της κατασκήνωσης, απαγορεύεται αυστηρώς η οποιαδήποτε επέμβαση-προσθήκη τόσο επί του χώρου κατασκήνωσης, όσο και επί του κατασκηνωτικού μέσου, πέραν του τροχόσπιτου, τροχοσκηνής και μίας ομπρέλας.

 Απαγορεύεται αυστηρά το άναμμα φωτιάς εντός του κάμπινγκ και στην παραλία, για ψήσιμο ή για άλλους σκοπούς (άρθρο 2 της υπ΄ αριθμ. 2/2019 Πυροσβεστικής Διάταξης “Κανονισμός ρύθμισης μέτρων για την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις στην Π.Ε. Χαλκιδικής”).  Για ψήσιμο/barbeque θα πρέπει αποκλειστικά να χρησιμοποιείτε τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

 Μην πετάτε ποτέ αναμμένα τσιγάρα. Υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς

 Δεν επιτρέπεται η σύνδεση με δίκτυα υδροδοτικά και αποχετευτικά.

  Στην πύλη/υποδοχή του κάμπινγκ υπάρχει φύλακας επί 24ώρου βάσεως.

Οι γονείς/κηδεμόνες ανήλικων παιδιών έχουν υποχρέωση να έχουν υπό την επίβλεψή τους τα παιδιά τους συνεχώς.
Στους κοινόχρηστους χώρους (καταστήματα, wc/ντους, γήπεδα, πισίνα, παραλία κλπ.) τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς/κηδεμόνες τους, οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι για την ασφάλεια και την συμπεριφορά τους.

 Παιδιά κάτω των 14 ετών μπορούν να κάνουν χρήση των διαφόρων παροχών, καθώς επίσης και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες, που γίνονται στα ΘΑΛΑΤΤΟΠΑΙΔΑ KID'S FUN CLUB, μόνο υπό την εποπτεία και ευθύνη των κηδεμόνων τους.

 

ΡΕΥΜΑ

 Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος  που δίδεται είναι 6 Ampere και είναι αποκλειστικά για φωτισμό – ραδιόφωνο – ΤV – ψυγείο.

 Απαγορεύεται ρητά η χρήση ηλεκτρικών συσκευών υψηλής κατανάλωσης όπως: ηλεκτρικοί φούρνοι/μάτια, πλυντήρια, κλιματιστικά, ηλεκτρικές ψησταριές, ηλεκτρικές σόμπες, τοστιέρες, βραστήρες, καφετιέρες

 Τα κιτία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος τα χειρίζεται αποκλειστικά το προσωπικό της επιχείρησης για λόγους ασφαλείας. Όλοι οι ρευματοδότες/πρίζες συνδέονται σε αντιηλεκτροπληξιακό ρελέ και σε περίπτωση βραχυκυκλώματος ή υπερφόρτωσης λόγω χρήσης συσκευών υψηλής τάσης (άνω των 6 Ampere) προκαλείται αυτόματη διακοπή της παροχής ρεύματος.

 Για τυχόν βλάβες ηλεκτρικών συσκευών που θα προκύψουν από την τροφοδότηση ηλεκτρικού ρεύματος, υπεύθυνη είναι η Δ.Ε.Η. και βαρύνεται αποκλειστικά.

 Οι κατασκηνωτές υποχρεούνται να χρησιμοποιούν ανθεκτικά καλώδια, ειδικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους από μαύρο καουτσούκ για τη μεταφορά του ρεύματος και όχι κοινές μπαλαντέζες.

 Οι κατασκηνωτές με δικά τους τροχόσπιτα ή αυτοκινούμενα ή σκηνές, οφείλουν να αποσυνδέουν τις συσκευές από το ηλεκτρολογικό δίκτυο κατά την απουσία τους.

 

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

 Η εκκένωση χημικών τουαλετών γίνεται μόνο, στους ειδικά για τη χρήση αυτή, βιολογικούς χώρους.

 Η πλύση σκευών και ρούχων γίνεται μόνο στους καθορισμένους κοινόχρηστους χώρους.

 Από τις υπαίθριες βρύσες που υπάρχουν σε διάφορα σημεία του κάμπινγκ για το πότισμα των δέντρων, μπορείτε να παίρνετε νερό αλλά απαγορεύεται να πλένετε πιάτα, ρούχα ή αυτοκίνητα. Σεβαστείτε την φύση και το περιβάλλον, καθώς οι σαπουνάδες και τα στάσιμα νερά αποτελούν εστίες μόλυνσης και καταστρέφουν τα δέντρα .

◊  Απαγορεύεται αυστηρά η τοποθέτηση πλυντηρίων ρούχων/πιάτων.

 Απορρίμματα κάθε είδους ρίχνονται μόνο στα δοχεία απορριμμάτων αφού κλειστούν σε σακούλες.

Οι κατασκηνωτές είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα του χώρου τους.

  

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Στα πλαίσια της προσπάθειας για ισορροπημένη χρήση και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος ακολουθούνται  τα παρακάτω :

 • Τοποθέτηση ειδικών κάδων ανακύκλωσης γυαλιού
 • Τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης γενικά ανακυκλώσιμων υλικών σε διάφορα σημεία  εντός του κάμπινγκ
 • Συγκομιδή καμένων λαδιών
 • Φωτισμός με λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας
 • Φωτισμός με χρήση της ηλιακής ενέργειας

 

ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

 • Αρχικά, συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας κράτησης
 • Η φόρμα κράτησης αποτελεί αίτημα για κράτηση και δεν δεσμεύει τον πελάτη ή το κάμπινγκ
 • Αφού γίνει επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας από την υποδοχή, για το διάστημα που επιθυμείτε και κατατεθεί το 25% της συνολικής σας παραγγελίας, η κράτηση σας ισχύει.
 • Κρατήσεις συγκεκριμένων θέσεων δεν γίνονται (για δικό σας κατασκηνωτικό μέσο) για διάστημα μικρότερο των 21 διανυκτερεύσεων.
  Για επιλογή συγκεκριμένης θέσης (για διαμονή από 21 διανυκτερεύσεις και άνω)
  από 1 ΙΟΥΛΙΟΥ έως 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ισχύει
  ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ: κατασκηνωτικό μέσο + 3 ενήλικες
 • Κράτηση για συγκεκριμένο ενοικιαζόμενο κατάλυμα (επιλογή τύπου-μοντέλου, τοποθεσίας) δεν μπορεί να γίνει.
 • Κρατήσεις σε ενοικιαζόμενα καταλύματα για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, γίνονται για διάστημα μεγαλύτερο των 7 διανυκτερεύσεων
  Οι πελάτες, που επιθυμούν λιγότερες διανυκτερεύσεις εξυπηρετούνται βάσει της διαθεσιμότητας σε μικρότερα διαστήματα.
  Για τους μήνες Μάιο και Σεπτέμβριο δεν υπάρχει ελάχιστο διανυκτερεύσεων.
 • Κρατήσεις για κάμπινγκ (για σκηνή-τροχόσπιτο-αυτοκινούμενο των κατασκηνωτών) μπορούν να γίνονται για τουλάχιστον  συνεχόμενες διανυκτερεύσεις για το διάστημα 20/7 έως 20/8.  Οι πελάτες, που επιθυμούν μικρότερη παραμονή, μέσα στο παραπάνω διάστημα εξυπηρετούνται βάσει της διαθεσιμότητας σε μικρότερα διαστήματα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

 • Σε περίπτωση ακύρωσης από τον πελάτη- εφόσον αυτή γίνει 21 ημέρες πριν από την συμφωνημένη άφιξη- το κάμπινγκ υποχρεούται να επιστρέψει ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής. 
  Εάν η ακύρωση γίνει -σε λιγότερες από 21 ημέρες από την συμφωνημένη άφιξη- ο πελάτης οφείλει το μισό του συνολικού ποσού της παραγγελίας, που ακύρωσε.
 • Ακύρωση κράτησης γίνεται για ολόκληρη την κράτηση και όχι για τμήμα αυτής.  
 • Σε περίπτωση που ο πελάτης αφιχθεί αργότερα από την συμφωνημένη ημερομηνία άφιξης, ή μετά την άφιξη του στο κάμπινγκ επιθυμεί να περιορίσει τη διάρκεια διαμονής του, επιβαρύνεται με το 50% της συνολικής χρέωσης των διανυκτερεύσεων που ακυρώνει.
 • Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί κατά την διάρκεια της παραμονής του στο camping, να παρατείνει την διαμονή του, η εταιρία δεν μπορεί να του εγγυηθεί την παράταση της διαμονής. 
  (Κανονισμός σχέσεων ξενοδόχων-πελατών (άρθρο 8 του Ν.1652/30-10-86 ΦΕΚ167Α)

ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ
μόνο για διαμονή από 21 διανυκτερεύσεις και άνω, και μόνο μέσα στο διάστημα από 1 ΙΟΥΛΙΟΥ έως 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ισχύει
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ: κατασκηνωτικό μέσο + 3 ενήλικες

ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ μέσα στην περίοδο 01.07-31.08:

 • Ελάχιστη διαμονή : 21 διανυκτερεύσεις
 • Ελάχιστη χρέωση : (κατασκηνωτικό μέσο + 3 ενήλικες) Χ διανυκτερεύσεις κράτησης
 • Προκαταβολή: το συνολικό ποσό της ελάχιστης χρέωσης ((κατασκηνωτικό μέσο + 3 ενήλικες) Χ  διανυκτερεύσεις κράτησης)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ μέσα στην περίοδο 01.07-31.08:

 • Η προκαταβολή επιστρέφεται στο ακέραιο εάν η ακύρωση της κράτησης γίνει τουλάχιστον 45 ημέρες πριν από την συμφωνημένη ημερομηνία άφιξης.
 • Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται: α) εάν γίνει ακύρωση ολόκληρης ή τμήματος της κράτησης σε λιγότερο από 45 ημέρες πριν την συμφωνημένη ημερομηνία άφιξης, β) εάν ο πελάτης καθυστερήσει την άφιξή του ή προαναχωρήσει.

 

Η τήρηση του κανονισμού είναι απαραίτητη για την μικρή μας κοινωνία. Η μη τήρηση, επισύρει την αρχαία ποινή του εξοστρακισμού......

πίσω