ΧΡΗΣΙΜΑ

 

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:
Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Thalatta Kalamitsi Village Camp δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η παραγγελία σας θα διαβιβασθεί στην τράπεζα ALPHA BANK και η συναλλαγή – χρήση της πιστωτικής κάρτας θα γίνει στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της ALPHA BANK. Εκεί θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Το Thalatta Kalamitsi Village Camp δεν κρατάει αριθμούς πιστωτικών καρτών. Η οποιαδήποτε συναλλαγή με πιστωτική κάρτα γίνεται με την ALPHA BANK και όχι με το Thalatta Kalamitsi Village Camp .

Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείται να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο info@thalattacamp.gr.

Alpha bank
Ι.Β.Α.Ν.: GR52 0140 7220 7220 0200 2003 913
B.I.C.: CRBAGRAA
Δικαιούχος: Thalatta Camp SA

National bank of Greece
Ι.Β.Α.Ν.: GR 760110 8390 0000 8394 7024 259
B.I.C.: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Thalatta Camp SA

πίσω