ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ

 

Θαλαττόπαιδα

Επειδή πιστεύουμε ότι το παιχνίδι , αποτελεί τη μέθοδο με την οποία το κάθε παιδί αποκτά ευχάριστα βιώματα απο μικρή ηλικία , ανακαλύπτει τις αισθήσεις  του,  κοινωνικοποιείται, μαθαίνει να αντιμετωπίζει τους φόβους του, να αποκτά αυτοπεποίθηση και να  ενισχύσει τις δεξιότητες του με ευχάριστο τρόπο.

 Με γνώμονα λοιπόν  την ψυχαγωγία και απώτερο στόχο τη γνώση στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Thalatta  Kalamitsi Village  Camp εντάσσεται   το «ΘΑΛΑΤΤΟΠΑΙΔΑ KID’S FUN CLUB». Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα παιδικής δημιουργικής απασχόλησης, ευρύτατης απήχησης και αποδοχής.
Μέσα από την καθημερινή εντρύφηση σε πληθώρα επιλογών (κατασκηνωτικά, ομαδικά και παραδοσιακά παιχνίδια, θεατρικό παιχνίδι, αθλοπαιδιές και εξορμήσεις) οι μικρότεροι σε ηλικία παραθεριστές απολαμβάνουν τις διακοπές τους διοχετεύοντας την ενέργεια τους και ενισχύοντας την έκφραση τους με τρόπο δημιουργικό.

 Τοποθεσία: Παιδική Χαρά

 Ώρες λειτουργίας (Θαλαττόπαιδα):  18:00' μμ  - 21:00' μμ
 Για ηλικίες από 6 έως 12 ετών

Τα «ΘΑΛΑΤΤΟΠΑΙΔΑ» συναντιούνται καθημερινά στην παιδική χαρά του camping. διασκεδάζουν και απασχολούνται δημιουργικά με τη βοήθεια έμπειρων εμψυχωτών. Κι όταν ο ήλιος πέσει, η παιδική χαρά γίνεται θερινός κινηματογράφος με αξιόλογες παιδικές ταινίες!

 Ώρες λειτουργίας (παιδικός κινηματογράφος):  21:00' μμ -23:00' μμ

πίσω