ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 

Παιδική χαρά

Ένας μαγικός κόσμος χαλάρωσης, διασκέδασης και δημιουργικής απασχόλησης , που βρίσκεται στο κέντρο
του Κάμπινγκ και απευθύνεται σε όλες τις παιδικές ηλικίες.

Όλα τα παιχνίδια έχουν πιστοποίηση ΕΛΟΤ και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και προστασίας
των παιδιών.

Ένας παιδικός παράδεισος που υπόσχεται ατέλειωτες ώρες ξεγνοιασιάς και διασκέδασης… για τους μικρούς μας φίλους!

Όλοι οι  μικροί  κατασκηνωτές του Thalatta  Kalamitsi Village  Camp μπορούν, πάντα με την επιτήρηση των συνοδών τους, να περάσουν υπέροχες ώρες στην παιδική χαρά του Κάμπινγκ που είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για παιδιά έως 12 ετών.

Παρότι όμως δημιουργήθηκε για να ψυχαγωγεί μικρά και μεγάλα ζουζουνάκια, πρέπει  για να είναι απόλυτα ασφαλή, να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες. Γι’ αυτό προστατεύστε το βλαστάρι σας μαθαίνοντάς του στοιχειώδεις κανόνες.

  • Βεβαιωθείτε πως είστε πάντα κοντά του και μην παίρνετε τα μάτια σας από πάνω του.
  • Επιλέξτε για την διασκέδασή του παιχνίδια κατάλληλα για την ηλικία του. Τα μικρά παιδιά, για παράδειγμα, έχουν ειδικές πλαστικές κούνιες με κάθισμα σαν… βρακάκι. Εκείνες που έχουν μεγάλα ανοίγματα ή δεν έχουν πλάτη είναι για μεγαλύτερα παιδιά.
  • Πείτε του να μην στριφογυρίζει τις κούνιες γιατί θα ξετυλιχθούν μόλις τις αφήσει κι έτσι μπορεί να χτυπήσει.
  • Διδάξτε το να μην περνάει ποτέ μπροστά ή πίσω από μια κούνια στην οποία κάποιος λικνίζεται.
  • Πείτε στο παιδάκι σας να περιμένει μέχρι ο μύλος να σταματήσει τελείως για να ανέβει. Επίσης, ζητήστε του να κρατιέται καλά και να μην χοροπηδάει πάνω του.
  • Στην τραμπάλα θα πρέπει να μάθει πότε είναι η ώρα για να σηκώνεται. Εάν σηκωθεί όταν το άλλο παιδάκι βρίσκεται στον αέρα ή εάν το άλλο παιδάκι εγκαταλείψει το παιχνίδι χωρίς να έχουν και τα δύο παιδιά τα πόδια τους στο έδαφος, τότε σίγουρα κάποιος θα χτυπήσει.
  • Τέλος, στην τσουλήθρα καλό θα ήταν να μάθετε στο παιδάκι σας να μην ανεβαίνει ανάποδα και να περιμένει να κατέβουν και να σηκωθούν τα παιδιά που είναι μπροστά για να προχωρήσει. Επίσης, είναι αναγκαίο να μάθει να μην κάθεται στην βάση της για πολύ ώρα, μιας και το επόμενο παιδάκι μπορεί να μην είναι τόσο προσεκτικό!

SOS Tip: Επειδή όσο και να προσέχετε υπάρχει πάντα η πιθανότητα το μικρούλι σας να πέσει και να χτυπήσει έχετε πάντα μαζί σας ενα  mini παιδικό φαρμακείο με οινόπνευμα, αντιβακτηριδιακή κρέμα, τσιρότα, βαμβάκι και κρέμα για τα τσιμπήματα εντόμων!

πίσω