ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 

Σούπερ Μάρκετ

Το σούπερ μάρκετ στεγάζεται σε ένα χώρο 300 τ.μ. στο κέντρο του κάμπινγκ από το 2006. Στα ράφια του φιλοξενεί ότι χρειάζεστε στην καθημερινότητα σας για να καλύψετε τις ανάγκες των γευμάτων κατά τη διαμονή σας, καθώς επίσης και μεγάλη γκάμα προϊόντων προσωπικής υγιεινής και καλλυντικών....οργανωμένα σε θεματικές "γωνιές".

Περισσότερα από 2000 ελληνικά, παραδοσιακά προϊόντα προερχόμενα από οικοτεχνίες, τοπικούς συλλόγους, αγροτικούς συνεταιρισμούς, παραγωγούς που καινοτομούν, έχουν επιλεχθεί με βάση την ποιότητα και τη γεύση. Η γκάμα των προϊόντων του είναι εκτενέστατη περιλαμβάνοντας από εκλεκτά ελαιόλαδα και χειροποίητα ζυμαρικά μέχρι αλίπαστα, αλλαντικά, τυριά από όλη τη Μακεδονία, αλλά και μια αξιοσημείωτη συλλογή κρασιών και ελληνικών λικέρ και αποσταγμάτων. 

Αναζητούμε συνέχεια νέα ενδιαφέροντα προϊόντα, καινοτόμα, αλλά και αμιγώς παραδοσιακά και το βέβαιο είναι ότι στο σούπερ μάρκετ, ό,τι ψωνίσετε αξίζει, είτε πρόκειται για ένα σπάνιο γλυκό του κουταλιού μικρής οικοτεχνίας είτε φρούτα και λαχανικά από τον παραδοσιακό μας λαχανόκηπο ή ακόμη ένα φυτικό καλλυντικό. 

πίσω