ΚΑΜΠΙΝΓΚ

 

Αυτοκινούμενα

Τιμοκατάλογος

Όροι Κράτησης & Πολιτική Ακυρώσεων

Κανονισμός Λειτουργίας

Αίτημα κράτησης

Στο Thalatta Kalamitsi Village Camp υπάρχουν 3 κατηγορίες θέσεων η Premium Standard, η Premium Plus A Row και η Λ Εconomy.

Στην Premium Standard κατηγορία (Gerani, Delfini, Myrtia, Karpouzi, Helios, Eros & Zea) ανήκουν, όλες σχεδόν οι θέσεις του Κάμπινγκ, υπάρχουν θέσεις κοντά στην θάλασσα και άλλες κάτω από την πυκνή σκιά των δένδρων.

Στην Premium Plus A Row κατηγορία (Gerani, Delfini) ανήκουν οι θέσεις μπροστά, στην 1η σειρά, με θέα την γαλαζοπράσινη θάλασσα. 

Στην Λ Οικονομική κατηγορία (Levanta) ανήκουν λίγες θέσεις, που βρίσκονται περιμετρικά των δύο γηπέδων ποδοσφαίρου και του γηπέδου Μπάσκετ.

Όλες οι θέσεις είναι αριθμημένες, ευρύχωρες, με δυνατότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και με άμεση πρόσβαση στους χώρους υγιεινής.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψιν σας τα παρακάτω:

 • Τα αυτοκινούμενα στήνονται κάθετα σε σχέση με την θάλασσα, στην εσωτερική πλευρά (πλάτη) της θέσης.
 • Ο κατασκηνωτής μπορεί να επιλέξει Α ή Λ κατηγορία. Επιλογή όμως με βάση συγκεκριμένο νούμερο θέσης δεν μπορεί να γίνει.
 • Για επιλογή συγκεκριμένης θέσης (για διαμονή από 21 διανυκτερεύσεις και άνω)
  από 1 ΙΟΥΛΙΟΥ έως 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ισχύει
  ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ: κατασκηνωτικό μέσο + 3 ενήλικες και υπό συγκεκριμένους όρους
 • Κρατήσεις θέσεων (για σκηνή-τροχόσπιτο-αυτοκινούμενο των κατασκηνωτών) μπορούν να γίνονται για τουλάχιστον 5 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις για το διάστημα 20.07 έως 20.08.
  Οι πελάτες, που επιθυμούν μικρότερη παραμονή μέσα στο παραπάνω διάστημα, εξυπηρετούνται βάσει της διαθεσιμότητας σε μικρότερα διαστήματα.
 • Παρακαλούμε κατά την αναχώρηση αφήστε τον χώρο καθαρό, καθώς μετά από εσάς θα φιλοξενηθούν στον ίδιο χώρο κι άλλοι κατασκηνωτές. 


 • Ώρα άφιξης: ΑΠΟ τις 13:00'μμ 
 • Ώρα αναχώρησης: ΜΕΧΡΙ τις 11:00'πμ

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την κατασκήνωση

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 3 κατηγοριών θέσεων;

Στο Thalatta Kalamitsi Village Camp υπάρχουν 3 κατηγορίες θέσεων η Premium Standard, η Premium Plus A Row και η Λ Εconomy.

Στην Premium Standard κατηγορία (Gerani, Delfini, Myrtia, Karpouzi, Helios, Eros & Zea) ανήκουν, όλες σχεδόν οι θέσεις του Κάμπινγκ, υπάρχουν θέσεις κοντά στην θάλασσα και άλλες κάτω από την πυκνή σκιά των δένδρων.

Στην Premium Plus A Row κατηγορία (Gerani, Delfini) ανήκουν οι θέσεις μπροστά, 1η σειρά, με θέα την γαλαζοπράσινη θάλασσα 

Στην Λ Οικονομική κατηγορία (Levanta) ανήκουν λίγες θέσεις, που βρίσκονται περιμετρικά των δύο γηπέδων ποδοσφαίρου και του γηπέδου Μπάσκετ.

Όλες οι θέσεις είναι αριθμημένες, ευρύχωρες, με δυνατότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και με άμεση πρόσβαση στους χώρους υγιεινής.

Σε ποια κατηγορία βρίσκεται η κράτηση μου;

Η επιλογή της κατηγορίας στην οποία επιθυμείτε να διαμείνετε, γίνεται κατά την κράτηση, σύμφωνα με την προτίμηση σας και την εκάστοτε διαθεσιμότητα των ημερομηνιών.

Στο Thalatta Kalamitsi Village Camp υπάρχουν 3 κατηγορίες θέσεων η Premium Standard, η Premium Plus A Row και η Λ Εconomy.

Στην Premium Standard κατηγορία (Gerani, Delfini, Myrtia, Karpouzi, Helios, Eros & Zea) ανήκουν, όλες σχεδόν οι θέσεις του Κάμπινγκ, υπάρχουν θέσεις κοντά στην θάλασσα και άλλες κάτω από την πυκνή σκιά των δένδρων.

Στην Premium Plus A Row κατηγορία (Gerani, Delfini) ανήκουν οι θέσεις μπροστά, 1η σειρά, με θέα την γαλαζοπράσινη θάλασσα 

Στην Λ Οικονομική κατηγορία (Levanta) ανήκουν λίγες θέσεις, που βρίσκονται περιμετρικά των δύο γηπέδων ποδοσφαίρου και του γηπέδου Μπάσκετ.

Σε ποια συγκεκριμένη θέση είναι η κράτηση μου;

Οι κρατήσεις γίνονται μόνο βάσει της διαθεσιμότητας των ημερομηνιών ανά κατηγορία θέσεων.
Ο κατασκηνωτής μπορεί να επιλέξει περιοχή -Β,Γ,Δ,Ε,Ζ,Η,Κ- πάντα ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

Για διαμονή από 21 διανυκτερεύσεις και άνω με επιλογή συγκεκριμένης θέσης,
από 1 ΙΟΥΛΙΟΥ έως 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ισχύει
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ: κατασκηνωτικό μέσο + 3 ενήλικες

Θέλουμε διπλανές θέσεις με την παρέα μας. Γίνεται;

Μπορείτε να κάνετε κράτηση στην ίδια περιοχή με την παρέα σας, αλλά δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι οι θέσεις θα είναι δίπλα δίπλα, καθώς οι κρατήσεις γίνονται μόνο βάσει της διαθεσιμότητας των ημερομηνιών.

Πάντα σημειώνουμε ότι είσαστε παρέα, ώστε κατά την άφιξη σας, στην υποδοχή, να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Πόσες σκηνές χωράνε σε μια θέση;

Ανάλογα με το μέγεθος των σκηνών σας, της θέσης, και του εξοπλισμού σας, σε μια θέση μπορεί να χωρέσει από 1 έως 6 σκηνές.

Έχουν όλες οι θέσεις του κάμπινγκ σκιά;

Το κάμπινγκ είναι δεντροφυτεμένο με λεύκες, πεύκα και ελαιόδεντρα.
Η πλειοψηφία των θέσεων βρίσκεται κάτω από τη φυσική σκίαση των δέντρων. Άλλες θέσεις έχουν περισσότερη και άλλες λιγότερη σκιά.

Θέση που να έχει σκίαση όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν είναι δυνατό να υπάρχει, καθώς όπως όλοι γνωρίσουμε, η γη γυρίζει.

Παρ’ όλο που έκανα κράτηση, μπορεί να έχω θέση που δεν έχει σκιά όταν έρθω;

Οι κρατήσεις γίνονται βάσει της διαθεσιμότητας των ημερομηνιών και όχι σε συγκεκριμένη θέση. Υπάρχει λοιπόν η πιθανότητα, να σας δοθεί από το σύστημα κρατήσεων, θέση με περιορισμένη ή καθόλου σκίαση -συνήθως κατά την περίοδο αιχμής-.

Στην υποδοχή προσπαθούμε πάντα να εξυπηρετήσουμε  τους κατασκηνωτές μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πόσο μεγάλες είναι οι θέσεις

Οι θέσεις στο συγκεκριμένο κάμπινγκ οριοθετούνται φυσικά, από τα δέντρα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν συγκεκριμένα τετραγωνικά.
Γενικά, υπάρχουν θέσεις μεταξύ 35τμ. και 100τμ.

Οι θέσεις είναι χωρισμένες;

Όλες οι θέσεις είναι αριθμημένες. Διαχωρίζονται με φυσικό όρια -δέντρα, θάμνους-.

Πώς «στήνονται» οι σκηνές, τα τροχόσπιτα και τα αυτοκινούμενα σε κάθε θέση;

Όλα τα κατασκηνωτικά μέσα τοποθετούνται μέσα στα όρια της θέσης σας.
Συγκεκριμένα τα τροχόσπιτα και τα αυτοκινούμενα στήνονται κάθετα σε σχέση με τη θάλασσα, στην εσωτερική πλευρά της θέσης.

Τι ισχύος είναι το ρεύμα; Τι σηκώνει;

Το ρεύμα που παρέχεται είναι 6 Ampere. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λάμπα, ένα ψυγείο και φορτιστή κινητού. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση ηλεκτρικών συσκευών υψηλής κατανάλωσης όπως: ηλεκτρικοί φούρνοι/μάτια, πλυντήρια, κλιματιστικά, ηλεκτρικές ψησταριές, ηλεκτρικές σόμπες, τοστιέρες, βραστήρες, καφετιέρες

Κάθε θέση έχει ξεχωριστά ρεύμα;

Υπάρχει δυνατότητα χρήσης ρεύματος απ’ όλες τις θέσεις. Στο κάμπινγκ ανά 3 με 4 θέσεις υπάρχει κυτίο ρεύματος με τις ανάλογες παροχές.
Καλό είναι να έχετε μαζί σας μπαλαντέζα (20μ) και θα πρέπει να έχετε τον δικό σας ειδικό μετατροπέα/αντάπτορα.

Πώς μπορώ να νοικιάσω ρεύμα/ψυγείο;

Θα πρέπει να ζητήσετε την υπηρεσία, Ρεύμα ή/και Ψυγείο, κατά την κράτηση ή την άφιξή ή τη διάρκεια της παραμονής σας στο κάμπινγκ, από την ρεσεψιόν.

Στη συνέχεια σας παρέχετε ο ειδικός μετατροπέας-adaptor-τον οποίο «κουμπώνετε» στο κυτίο του ρεύματος και σε αυτόν, συνδέετε την μπαλαντέζα σας.

Μπορείτε να σταματήσετε τις παραπάνω υπηρεσίες, οποιαδήποτε στιγμή της διαμονής σας, ενημερώνοντας απλά τη ρεσεψιόν του κάμπινγκ.

O adaptor επιστρέφεται πάντα στην ρεσεψιόν.
Η ενοικίαση ψυγείου προϋποθέτει πάντα και ενοικίαση ρεύματος.

Μπορώ να νοικιάσω ψυγείο;

Μπορείτε να νοικιάσετε ψυγείο. Το ενοικιαζόμενο ψυγείο είναι αποκλειστικά για δική σας χρήση. Τοποθετείται κοντά στη σκηνή σας, μετά την άφιξη σας στο κάμπινγκ.

Η χρέωση του αναγράφεται στον αναρτημένο τιμοκατάλογο.  

Το νερό είναι πόσιμο;

Το νερό δεν είναι πόσιμο.

Πώς μπορώ να πάρω νερό για το τροχόσπιτο/αυτοκινούμενό μου;

Υπάρχουν βρύσες σε πολλά σημεία του κάμπινγκ. Μπορείτε να συνδέσετε εκεί το λάστιχο για να γεμίσετε το ντεπόζιτο νερού. Δεν επιτρέπεται όμως η μόνιμη σύνδεση, καθώς οι βρύσες είναι για το πότισμα των δέντρων.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις βρύσες μέσα στο κάμπινγκ για πλύσιμο πιάτων κτλ;

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση των βρυσών μέσα στο κάμπινγκ καθώς τα στάσιμα νερά και οι σαπουνάδες καταστρέφουν τη χλωρίδα.

Πού μπορώ να αδειάσω την χημική τουαλέτα του τροχόσπιτου/αυτοκινούμενού μου;

Υπάρχουν 2 σημεία, στα κοινόχρηστα συγκροτήματα Δ & Ε όπου μπορείτε να αδειάσετε την χημική τουαλέτα.

Πού μπορώ να αδειάσω τα λύματα (βρώμικα νερά) του αυτοκινούμενού μου;

Υπάρχει ειδικό σημείο στο κάμπινγκ για το άδειασμα των λυμάτων.
Θα πρέπει να ενημερώσετε οπωσδήποτε την υποδοχή, καθώς χρειάζεται να σας οδηγήσει στο σημείο ο ταξιθέτης.

Πού παρκάρω το αυτοκίνητό μου;

Εφόσον κρατήσετε το αυτοκίνητό σας μέσα στο κάμπινγκ, το παρκάρετε μέσα στα όρια της θέσης σας και μόνο.
Δεν επιτρέπεται το parking στο δρόμο ή σε άλλη θέση.

Μπορείτε επίσης, να το παρκάρετε στο parking με χρέωση ή εκτός κάμπινγκ.

Έχουμε 2 αυτοκίνητα, πού θα παρκάρουμε;

Επιτρέπεται μόνο 1 αυτοκίνητο ανά θέση.
Το 2ο αυτοκίνητο, αφού πάρει προσωρινό καρτελάκι εισόδου για να φορτώσετε ή να ξεφορτώσετε τον εξοπλισμό σας, εν συνεχεία θα πρέπει να παρκάρει εκτός του κάμπινγκ. 
Το προσωρινό καρτελάκι το επιστρέφετε στον φύλακα ή στη ρεσεψιόν μέσα σε μισή ώρα.

Επιτρέπονται τα σκυλιά στο κάμπινγκ;

Στο συγκεκριμένο camping επιτρέπονται τα κατοικίδια, εφόσον τηρούνται κάποιοι βασικοί κανόνες.

Επιτρέπεται η παραμονή τους στο χώρο της κατασκήνωσης, αλλά μέσα στα ενοικιαζόμενα καταλύματα μπορούν να παραμείνουν μόνο μέσα σε κλειστό κρεβάτι/τσάντα μεταφοράς ή στο μπαλκόνι.

Απαγορεύεται αυστηρά να τα αφήνετε πάνω στα κρεβάτια ή καναπέδες και γενικά  θα πρέπει να φροντίζετε για την μη πρόκληση ζημιών στην επίπλωση.

Επιβάλλεται να μην είναι επιθετικά ή ενοχλητικά, να περιφέρονται με λουρί και συνοδό και να υπάρχει πρόνοια για τα περιττώματα τους.

Απαγορεύεται η είσοδός τους στα εστιατόρια και στο Σούπερ Μάρκετ.

Στον χώρο της παραλίας και του Beach Bar τα κατοικίδια επιτρέπονται μόνο με λουρί.

Απαραίτητη είναι η επίδειξη του Βιβλιάριου Υγείας τους, όπως και αντίγραφο αυτού, το οποίο πρέπει να παραδώσετε στην υποδοχή κατά την άφιξή σας.

πίσω